Делян Пеевски прави шеметна политическа кариера. Играе силово. Пеевски е турболидер,

...
Делян Пеевски прави шеметна политическа кариера. Играе силово. Пеевски е турболидер,
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Делян Пеевски прави шеметна политическа кариера. Играе силово

Делян Пеевски прави шеметна политическа кариера. Играе силово. Пеевски е турболидер, силова фигура, която конкурира действителния министър-председател.

Въпросът за обединението стои императивно.

Свръхзадачата на това неуместно ръководство е да обезпечи една политическа непоклатимост на България, която е прифронтова страна. Всичко това направи допустимо сякаш невъзможното сформиране на този кабинет.

 

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ психиатърът доктор Николай Михайлов, който разяснява връзките при ръководещите.

 

„ Това ръководство ще бъде запомнено с това, че беше неуместно. Именно по вида на неговата изначална организация. Всички установяват това и се затрудняват да предвиждат неговата орис, както и да наблюдават неговите стъпки. Те потъват в неизясненост, доколкото допускат подмолни диалози, пререкания, спешни моменти на надвесване над пропаст и след бързо сепване осъзнават неизбежността да бъдат дружно. Структурата на българската партийна система до началото на войната в Украйна беше такава, че се произвеждаха избори без решение. Никой не може да ръководи независимо “, добави той.

 

„ Въпросът за обединението стои императивно. Второто изискване, което прави тази наложителност, е свръхзадачата на това ръководство да обезпечи непоклатимост на една прифронтова държава до война – да обезпечи реализацията на съюзническите отговорности. Това стои като императивна задача на това ръководство. Така то е и свикано “, уточни Михайлов.

 

„ Има наддаване кой да бъде евроатлантик. Тази сглобка съставлява една насипна политическа действителност. Тази фрагментирана обстановка няма лично водачество. Това е огромна пакост. Има трима души, които носят на плещите си, само че са прекомерно заинтригувани – Борисов за ГЕРБ, Василев за ПП-ДБ и третият е Пеевски. Пеевски е свръхстранната фигура. Той играе във вакуума на отсъствието на решителна лидерска фигура. Той е турболидер, силова фигура, която конкурира действителния министър-председател. Атакува го по метод, по който това се прави - не се занимава с министрите “, добави психиатърът.

 

„ Тази сглобка е ирационално положение на политическата власт. Всичко е допустимо да се роди от тази нерационалност. Аз си мисля, че депутатският корпус не би подкрепил Пеевски да бъде министър-председател. Преди 10 години София претърпя най-масовите митинги, с цел да се опълчи на този, който нарекоха „ Кой “. Тази фигура беше поканена да ръководи ДАНС. Това шокира популацията. Нищо не беше променено с изключение на този „ Магнитски “, който поддържа и легитимира дефинитивно характера на тая фигура като изцяло неприемлива. „ Той се промени за положително “ без никакви следи на действителните стъпки на това усъвършенстване и в какъв смисъл това се е случило “, сподели доктор Михайлов във връзка с изявлението на Даниел Лорер в предаването „ Тази заран “ на bTV.

 

„ Ако ще се вършат евроатлантически заявления, които ще подсигуряват министър-председателски пост, ние сме в доста огромна неволя. Ние сме реторична република.  Пеевски играе една игра, която провокира. Това може да бъде забелязано в медиите. Мнозина се изричат с екстаз за метода, по който се държи Пеевски. Той го прави силово и изрично,което импонира на необятни пластове от популацията до такава степен, че да го поддържат уверено, както стана с Борисов преди време.

Пеевски отива нагоре, а Борисов надолу. Пеевски е самобитно ново издание на Борисов от неговия турбопериод от началния му вход в политиката. Сега Борисов е изгубил самонадеяност.Даже се знае и събитията. Единият е „ Магнитски “. Борисов реагира със боязън и излиза в отбранителна позиция. Пеевски е назад. Той се оправя със ориста да бъде подложен в режима с атакуващо държание. Пеевски прави шеметна политическа кариера. Движи се на борд. Това крие опасности. Опитва се да изпревари конкуренцията и да господства. Борисов е настрана, само че не се радва, че съперникът му Пеевски съумява да бъде това, което наподобява на самия Борисов “, сподели още психиатърът.  

 

„ Докато ръководят дружно, те имат да пазят лични ползи. Властта ги държи дружно, с изключение на и посолствоТО.Имат пари да усвояват и да ги преразпределят на компании. Тази сглобка е паянтова и несигурна структура. Тя крие и политически сюжети, като единият е битката сред тези водачи ", добави доктор Михайлов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР